top of page

Information kring bröllopsfotografering

Att hitta en fotograf till er stora dag är bland det viktigaste. Här finns lite information om hur jag jobbar samt de olika paket!

24082019-IMG_4363.jpg

Så här går det till

Möte

Tycker ni detta verkar intressant då bokar vi in ett möte så snart det går. Ett möte där vi lär känna varandra bättre och jag får höra era visioner kring ert bröllop och ni får höra mina idéer kring hur vi gör ert bröllop lika speciellt som det förtjänar!

Provfotografering

I samband med mötet bokar vi även in en provfotografering innan bröllopsdagen. Här får ni känna på hur det känns att stå framför kameran så ni är väl förberedda innan den stora dagen. Här kommer vi även överens om passande platser att ta porträtt bilderna på. 

Den stora dagen

När den stora dagen är kommen så vi alla vara väl förberedda, ha en gemensam plan om hur vi gör det på bästa sätt. Bröllopsdagen är en dag då det händer otroligt mycket för er och ni ska känna er avslappnade kring mig och kring fotograferingen - slappna av och låt mig fånga minnena!

Efterarbetet 

Redigeringen utav bilder är den process som jag påbörjar så fort jag kan efter bröllopet. När jag är färdig med bilderna så får ni alla bilder utav mig enligt överenskommelse.

Detta ingår

Bröllopsmöte

Eftersom att vi ska spendera en utav era viktigaste dagar tillsammans så är det viktigt att vi klickar bra tillsammans. Vi träffas antingen på en fika eller lär känna varandra via Skype. Här är jag sugen på att veta mer om er men också mer om bröllopet, varför gifter ni er just på denna plats? Hur träffades ni? Alla detaljer är viktiga för mig för att kunna fånga just er historia genom bilderna.

Provfotografering

Här får ni känna på hur jag arbetar bakom kameran men också hur det känns att stå framför kameran i detta sammanhang. Vi testar olika platser där portätt fotografering kan äga rum och kommer tillsammans fram till en fantastiskt plan.

Service

Jag hjälper gärna till och bollar idéer om själva bröllopet om ni önskar. Tänk på att det är er dag och ni förtjänar den bästa möjliga upplevelsen till ert bröllop. 

Efterarbetet 

När jag har redigerat klart de bilder som jag valt ut så får ni dessa antingen på en USB eller så laddar jag upp via överenskommelse. Jag har inget specifikt antal bilder som jag ger er utan jag redigerar de bilder som jag anser vara bra (under paketen står det ungefär hur många bilder det brukar bli).

18072020-IMG_6987.jpg

Här är mina bröllopspaket

5,000:-

Socker

I detta paket ingår porträttbilder vid utvald plats och fotografering vid vigsel. 

Här kommer jag följa med er i 2-3 timmar och sedan får ni redigerade bilder utav mig (50-100 bilder)

10,000:-

20,000:-

Kävlarsjälv

Mest populär!

Pärlor

I detta paket ingår förberedelser, porträtt, vigsel och skål (halvdag).

Här kommer jag följa med er i 6-7 timmar och sedan får ni redigerade och oredigerade bilder utav mig (200-300 bilder). 

I detta paket är jag med er under hela dagen, från förberedelserna på morgonen till tårtskärningen på kvällen.  

 

Sedan får ni de redigerade och  oredigerade bilderna utav mig 

(ca 600 bilder)

Funderar ni på flerdagarsbröllop eller planerar ni ett destinationsbröllop -Kontakta mig för en offert!

17082019-IMG_1479.jpg

Bra att veta

Varma färger med härligt naturligt ljus

Redigeringen utav bilderna är bland det viktigaste när det kommer till bröllopsfotografering. Ni väljer mig utifrån min redigeringsstil, jag lägger mycket tyngd på att få fram ljusa och varma färger i bilderna och använder mig utav naturligt ljus ute på plats.

Backup

Jag fotograferar alltid med dubbla minneskort för att risk minimera. Jag kommer på bröllopsdagen springa runt med minst två kameror som jag varierar mellan. Får jag tid över under dagen så lägger jag över bilder direkt till datorn! 

Bilderna läggs sedan upp på antingen dropbox eller google drive - det som passar er, där kan man enkelt ladda ner bilderna vid behov.

Leverans 

Så fort jag har möjlighet så börjar jag med redigeringsprocessen, den vanligaste leveranstiden under högsäsong är ett par veckor (max tre veckor). Vid önskemål kan jag ge er ett par bilder någon dag efter bröllopet för användning på sociala medier. 

bottom of page